11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELLSANJIN STRUKIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
liga prvaka

Dinamo propustio veliku šansu protiv Salzburga

Piše hina  /  11.10.2022., 22:59h

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su u 4. kolu skupine E Lige prvaka bez pobjednika 1-1 (1-1), na maksimirskom stadionu.

RB Salzburg je poveo vrlo brzo, već u 12. minuti je strijelac bio Seiwald nakon pogreške Ivanušeca i brzog kontranapada kojeg su izveli gostujući igrači. No, Dinama je taj primljeni pogodak samo dodatno podignuo. Hrvatski prvak je do kraja prvog poluvremena bio mnogo bolji, napadao je i pritiskao suparnika, a do izjednačenja je došao u 40. minuti.

Strijelac je bio Ljubičić, s tim da je u svemu pomogao gostujući igrač Pavlović kojeg je lopta pogodila i pritom promijenila smjer.

U nastavku nije bilo pogodaka iako su oba sastava imala nekoliko odličnih prilika za pogodak. Isto tako, svaka je momčad po jednom pogodila okvir vrata. Luka Sučić za goste, a Petar Bočkaj iz slobodnog udarca za Dinamo u 91. minuti.

Dinamo nakon četiri utakmice ima četiri boda, dok je Red Bull Salzburg na šest bodova.

U 5. kolu igraju Dinamo - Milan (21 sat) i RB Salzburg - Chelsea (18.45 sati). Utakmice se igraju 25. listopada.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 04:17