StoryEditor
transferi

Dinamo dovodi velikog hrvatskog talenta iz Bayerna?

Piše desk  /  27.08.2023., 12:32h

Dobar dio ovog ljetnog prijelaznog roka govori se o Dinamovom interesu za mladog hrvatskog reprezentativca Gabriela Vidovića (19). Talentirani ofenzivac vratio se u Bayern nakon posudbe u nizozemskom Vitesseu, no u Munchenu za njega, čini se, nema mjesta.

Bayern ga je spreman prodati, a iako je isprva izgledalo kao da Dinamo nije najizgledniji kandidat za dovesti ga, stvari su se promijenile. Kraj prijelaznog roka vrlo je blizu, a Vidović i dalje nema klub. Da se nešto po tom pitanju događa dao je naslutiti i sam Vidović, koji je u subotu zapratio Dinamo na Instagramu. Ne mora to značiti ništa, ali često su takvi potezi zapravo najava transfera.

Vidović je rođen u Augsburgu, gdje je i napravio prve nogometne korake, a s 13 godina prešao je u Bayern, za čiju je prvu momčad skupio četiri službena nastupa. Prošle je sezone na posudbi u nizozemskom prvoligašu Vitesseu odigrao 25 utakmica i zabio četiri pogotka.

Standardni je mladi reprezentativac Hrvatske te je ovog ljeta bio na U-21 Europskom prvenstvu. Najčešće igra na poziciji lijevog krila, iako je znao odigrati i u vrhu napada ili kao ofenzivni veznjak.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 10:22