StoryEditor
talijanska novinarka

Diletta se pohvalila novim dresom, svi su odmah uočili potpis hrvatske legende

Piše desk  /  10.11.2023., 13:26h

U nedjelju se na Ramon Sanchez Pizjuanu sastaju gradski rivali Sevilla i Betis u okviru 13. kola španjolske La Lige, a okršaj ovih timova donosi nam tradicionalno velika uzbuđenja i sjajne utakmice.

Oba tima trenutno su u dosta dobrim formama što nam garantira odličan okršaj, a u susretima Seville i Betisa nismo ni navikli na manje od toga.

Na Ramon Sanchez Pizjuanu počasna gošća bit će i popularna talijanska novinarka Diletta Leotta koja će biti dio DAZN emisije tijekom velikog gradskog derbija, a ona je već doputovala u Španjolsku  kako bi se pripremila za ono što ju čeka.

Diletta je u Sevilli dočekana na zaista sjajan način što je i sama priznala, a otkrila je da se najviše iznenadila kada je na poklon dobila dres na kojem su potpisi svih igrača Seville.

Ivan Rakitić nije mogao izabrati bolje mjesto za potpis

Prelijepa novinarka dobila je Sevillin dres s brojem deset kojeg inače nosi Ivan Rakitić, ali umjesto prezimena hrvatskog reprezentativca iznad broja deset je Dilettino ime.

Ona je s dresom Seville pozirala i objavila fotografiju na drutšvenim mrežama i otkrila da će u nedjelju biti dio spektakularnog gradskog derbija.

Također, zanimljivo da je Rakitić bio među prvima koji je potpisao ovaj dres, a njegov potpis mnogi su odmah uočili odmah ispod Dilettinog imena.

image

Diletta Leota

INSTAGRAM -

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 13:43