StoryEditor
premijer liga bih

Danas na rasporedu ‘Hercegovački derbi‘ između Zrinjskog i Širokog Brijega

Piše desk  /  22.11.2023., 14:21h

Hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog Brijega igrat će se u srijedu, 22. studenog, u Mostaru od 18 sati, a "Plemiće" će u ovom dvoboju voditi Mario Ivanković.

“Kad je došlo do smjene Krunoslava Rendulića imao sam neke naznake da ću ući u novi stožer kao pomoćnik, ali slijed događanja je bio takav da nas je nakon okupljanja reprezentacije na sastanku dočekala vijest da ću zapravo bit predvodnik stožera. To je prijelazno rješenje prvenstveno za ovu utakmicu dok se ne nađe to neko glavno rješenje, odnosno glavni trener, ali uz mogućnost da se nama otvore vrata da uz dozu sreće mi budemo ti koji će ostati. Volio bih to i zbog nas i zbog kluba, jer ako smo ostali znači da smo napravili dobre rezultate i da smo na nivou na kojem trebamo biti”, rekao je Ivanković.

S druge strane Marijan Budimir ističe kako njegova ekipa neće na teren s bijelom zastavicom.

“Kada je u pitanju utakmica protiv Zrinjskog, mogu reći da imamo svoje adute i ne idemo s bijelom zastavom. Idemo odigrati dobru, mušku utakmicu i nadam se da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat”, rekao je Budimir.

Pravdu u 73. hercegovačkom derbiju dijelit će Antoni Bandić iz Gruda, a njemu će asistirati Josip Čolić s Kupresa i Enes Đozić iz Sarajeva.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore

 

29. veljača 2024 11:27