StoryEditor
mostarski boksač

Damir Beljo pokraden u Moskvi: "Nanesena mi je nepravda! Oprostite i vi, a i Bog što sam možda malo burno reagirao"

Piše T.R.  /  30.10.2022., 08:49h

Mostarski boksač Damir Beljo nakon tri i pol godine pauze vratio se u ring i u Moskvi boksao protiv domaćeg borca Alekseija Papina.

Bh. borac je doživio poraz nakon kontroverzne odluke suca da prekine meč. Dogodilo se to u drugoj rundi kada je Beljo zaradio jedan udarac u bradu od Rusa, ali se brzo oporavio. 

No, sudac se odlučio umiješati i prekinuti borbu na što je Mostarac burno reagirao, ali borba je označena gotovom.

"Prvo Bogu hvala i slava na svemu. Mislim da mi je nanesena nepravda jer, jest me udario lijevim krošeom u bradu, ali ja sam se jako brzo vratio i bio u meču. Nažalost, sudac je prekinuo, ovo se ne događa ni u amaterskom boksu, ali kako god, opet Bogu hvala i slava... Ovo je ništa na spram onoga što sve ljudi doživljavaju i kakve sve nepravde. Zdrav sam i ako Bog da uskoro se vraćam svojoj djeci i ljudima koji me vole. Oprostite i vi, a i Bog što sam možda malo burno reagirao, kako god tko gledao na ovo ja poštujem i iskreno hvala svima, toliku podršku nisam očekivao i ne znam čime sam je zaslužio. Eto, žao mi je, tko je gledao, ali čitav meč, vidio je da sam došao smiren i uistinu sam želio pobijediti i dati sve od sebe, ali je sudac ovako odlučio i opet Bogu hvala", napisao je Beljo poslije meča.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 07:05