StoryEditor
hrvatska reprezentacija

Dalić povukao neočekivani potez na jučerašnjem treningu

Piše desk  /  24.03.2022., 07:16h
Hrvatska reprezentacija u subotu u 15 sati po hrvatskom vremenu u Dohi igra prijateljsku utakmicu protiv Slovenije. Četiri dana kasnije Dalićeva momčad na istome mjestu igra protiv Bugarske, a reprezentacija je jučer u Dohi odradila i prvi trening.

Dosad je uvijek bila praksa na treninzima ne samo hrvatske reprezentacije +da je novinarima dopušteno gledati i snimati prvih 15 minuta treninga tijekom kojih se igrači uglavnom zagrijavaju ili nižu krugove. No, Dalić je jučer, kako javlja Nova TV, dopustio novinarima da gledaju čitav trening.

Dalić je igrače podijelio u dvije momčadi u sustavu 3-5-2, koji je najavio da će isprobavati u ove dvije kvalifikacijske utakmice. Uoči puta u Dohu Dalić je rekao da će jedna postava igrati protiv Slovenije, a druga protiv Bugarske i da će priliku dobiti svi igrači koji su otputovali u Katar.

"Bit će zajedničkih večera, izaći ćemo zajedno van da ovi dečki koji nisu s nama od početka osjete tu našu atmosferu i zajedništvo. No ne smijemo zapostaviti i takmičarski dio, uvijek su dobri rezultati bitni zbog atmosfere i bodova koji će nam možda trebati u rejtingu za jakosne skupine na Svjetskom prvenstvu", rekao je Dalić na konferenciji prije puta.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 17:42