10.10.2021., Osijek - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2022. godine u Katar protiv Slovacke. Zlatko DalicDAVOR JAVOROVIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
hrvatski izbornik

Dalić: A sada spektakl u Splitu

Piše Hina  /  12.11.2021., 07:32h
Čestitam mojim igračima na ovoj visokoj pobjedi, najvažnija su tri boda i dobili smo ono što smo htjeli - spektakl u Splitu, kazao je nakon pobjede u gostima kod Malte (7-1) izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u izjavu za Novu TV.

Hrvatska nogometna reprezentacija uvjerljivom 7-1 gostujućom pobjedom protiv Malte u susretu pretposljednjeg, 9. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. zadržala je izglede za prvo mjesto i izravni odlazak u Katar.

"Pristup je bio jako ozbiljan i angažiran, danas smo se puno trudili, surađivali i bilo je puno dobrih stvari. Žao mi je samo tog autogola, trebali smo ostati čiste mreže. Protiv Malte smo imali neka nova rješenja, ovi igrači, pogotovu oni koji su igrali u drugom dijelu, budućnost su Hrvatske u sljedećih sedam-osam godina", kazao je Dalić.

Hrvatska u nedjelju u Splitu mora svladati Rusiju kako bi izborila izravni plasman u Katar, dok je Rusiji dovoljan i bod za odlazak na SP.

"U Splitu moramo biti još bolji, ali sve je ipak u našim rukama. Ovo mi daje nadu da će nakraju sve ispast dobro. Dražen Ladić je bio u Rusiji i sačekat ćemo njegove dojmove, ali bit će pun stadion i čeka nas predivna atmosfera na Poljudu. Rusija je odlična, dobila je zadnjih pet utakmica, no moja vjera je ogromna", zaključio je Dalić.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 19:09