StoryEditor
transferi

Daily Mail: "Guardiola prati situaciju s Kovačićem u Chelseaju"

Piše D  /  04.03.2023., 08:16h

Chelsea je u zimskom prijelaznom roku potrošio oko 330 milijuna eura na dovođenje novih igrača. U ljetnom prijelaznom roku situacija će biti bitno drugačiji i svi koji neće pristati na produženje ili imaju ugovor kojim su za klub vezani na manje od dvije godine bit će na prodaju. Među takvima je i Mateo Kovačić.

Analizirajući situacije pojedinaca o kojima će se odlučivati, Daily Mail navodi i primjer hrvatskog veznjaka. Kovačić je pod ugovorom s klubom do ljeta 2024. godine, a ponovno se piše o interesu Manchester Cityja.

"On mora ostati", presuđuje Daily Mail uz objašnjenje: "Budući da ima tek nešto više od godine dana ugovora, pred hrvatskim veznjakom je teška odluka na ljeto. Pred 29. rođendan koji će proslaviti u svibnju pred njim je možda i posljednje dugogodišnji ugovor karijere."

Kovačić je s Chelseajem osvojio četiri titule

"Piše se o interesu koji pokazuju Pep Guardiola i Manchester City, a to dovoljno govori o tome kakav je briljantan igrač kad ga ide. Boehly bi morao napraviti sve što može da zadrži Kovačića na Stamford Bridgeu", ističe se.

Kovačić je odigrao ukupno 207 utakmica za Chelsea. Postigao je pet golova i namjestio ih 14, a s klubom slavio četiri titule. Chelsea je s njim u momčadi osvojio Ligu prvaka, Europa ligu, UEFA-in Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:43