StoryEditor
fojnica open

Cro Star Mostar osvojio 16 medalja u Fojnici

Piše desk  /  07.06.2022., 13:03h

Zlatna ekipa mostarskog Taekwondo kluba Cro Star i dalje dominira svojim kategorijama. 10 natjecatelja kluba nastupilo je u subotu na međunarodnom taekwondo turniru Fojnica Open 2022. a osvojeno je izvrsnih 16 medalja a od toga čak 10 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane medalje. Pored medalja osvojena su i dva pehara ali i titula najboljeg natjecatelja.

Zlato: Antonio Rezo, David Rezo (2 zlata), Fran Ćavar, Matej Dankić, Iva Marić, Iva Šunjić, Lea Krešić, Nikol Marić, Petra Bukvić.

Srebro: Doris Zlomislić, Lea Krešić, Petra Bukvić.

Bronca: Iva Marić, Doris Zlomislić, Nikol Marić.

Osvojena su dva pehara u ekipnom plasmanu a pehar za najboljeg dječaka u kicku pripao je Davidu Rezi, koji je kroz 3 kola bio uvjerljivo bolji od svojih protivnika.

„Ekipa je imala više nego odličan nastup, imali smo veliki broj pobjeda i zaista sam prezadovoljna našim uspjehom. Ne mogu izdvojiti jednog natjecatelja, jer 10 zlatnih medalja od ukupno 16 govori o kvaliteti svih naših natjecatelja. Nažalost nije se objavila statistika za B klasu natjecanja, a sigurno bismo i tu osvojili pehare i za ekipni i pojedinačni plasman. Iz vikenda u vikend osvajamo medalje te na najbolji mogući način predstavljamo naš klub i naš grad.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na turnir u Fojnicu. Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja na 4 borilišta.

Za ekipu Cro Stara nema odmora, aktivno se nastavlja dalje s treninzima povodom nadolazećih turnira i ostalih planiranih klupskih aktivnosti.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 21:51