StoryEditor
legendarni borci

Cro Cop biranim riječima ispratio Fedora u mirovinu: "Ostaješ zauvijek ikona slobodne borbe i GOAT"

Piše desk  /  04.02.2023., 14:42h

Slavni ruski MMA borac Fedor Emelianenko u nedjelju rano ujutro odradit će svoj posljedni meč u fantastičnoj karijeri, a tim povodom se oglasio njegov nekadašnji protivnik, legendarni hrvatski borac Mirko "Cro Cop" Filipović.

Fedor će posljednju borbu u karijeri dugoj 23 godine odraditi protiv Ryana Badera, a ovo će biti njihov drugi okršaj. U prvoj borbi iz 2019. godine pobjednik je bio Bader i to nokautom u 35. sekundi prve runde, tako da ruski borac želi osvetu, ali i pojas u teškoj kategoriji.

Ruskog borca je u mirovinu biranim riječima "ispratio" njegov protivnik iz 2005. godine, a to je Mirko "Cro Cop" Filipović.

"Sutra rano ujutro s borilačke scene nakon svoje posljednje borbe odlazi i posljednji PRIDE-ov velikan i prvak, Fedor Emelianenko! Za mene najveći i najkompletniji MMA borac svih vremena! Bilo je zadovoljstvo i privilegija dijeliti jednom ring s njim, kao i puno puta dijeliti istu svlačionicu u Saitama areni. Bez obzira na ishod sutrašnjeg meča, za mene i za mnoge druge ostaješ zauvijek ikona slobodne borbe i GOAT. Sretno Fedore", poručio je Cro Cop putem Instagrama.

Borba će se održati na događaju Bellator 290 u Kaliforniji, program počinje u ponoć, a meč Emelianenko - Bader se očekuje oko 3:00 sati po našem vremenu.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 12:37