StoryEditor
otklonio dvojbe

Ćorluka snimljen nakon priča o problemima u braku, sada je sve jasno

Piše desk  /  04.10.2021., 15:21h
Zbog jedne fotografije na društvenim mrežama nastale ovog vikenda, u hrvatskim medijima krenula su šuškanja i priče o navodnim nevoljama u braku Franke i Vedrana Ćorluke.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj nogometaš pozira s nepoznatom djevojkom, a naizgled se činilo da na ruci ne nosi vjenčani prsten.

Ipak, šuškanja su se brzo pokazala netočnima kad je Vedran danas snimljen u Zagrebu na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra i Slovačke. Vedran je na ruci nosio vjenčani prsten kao i dosad.

image

Vedran Ćorluka

MATIJA HABLJAK - Pixsell

Ćorluka je nedavno obrisao profile na društvenim mrežama, a njegova supruga, pjevačica Franka Batelić, povremeno se hvali obiteljskim fotografijama.

Nedavno je objavila i fotografije na kojima pozira u zagrebačkoj vili u koju su se ona i Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom uselili krajem prošle godine.

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako veeeeeć? Hvala na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle... Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Da… Stvari se mogu promijeniti ali mi ostajemo isti. Vekiiii sretna nam godišnjicaaaa!!! Volimo te tatich", napisala je Franka ljetos i tako obilježila njihovu treću godišnjicu braka. 

Ćorluka je ove godine objavio kraj svoje nogometne karijere i najavio povratak u Hrvatsku, a Franka u objavi na Instagramu nije skrivala koliko je raduje ta odluka. Par se vjenčao u Istri 2018. godine, a početkom 2020. dobili su sina Viktora.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:02