StoryEditor
transferi

Chelsea želi najboljeg nogometaša Serie A. Milan bi mogao dobiti 150 milijuna eura

Piše desk  /  25.08.2022., 20:59h

Nakon brojnih odbijenica i turbulencija na startu prijelaznog roka, Chelsea je u finišu krenuo po brojne igrače, a najnovije ime na listi želja je službeno najbolji igrač Serije A za prošlu sezonu Rafael Leao.

Talijanski mediji da nije sve ostalo samo na želji, već da je Chelsea svim silama krenuo po reprezentativca Portugala koji je prošle sezone vodio Milan do titule u Seriji A nakon 12 godina.

O konkretnom interesu i potezima Chelseaja piše danas talijanski tisak, a za realizaciju posla imaju samo sedam dana s obzirom na to da se prijelazni rok bliži kraju. Stoga, postoji mogućnost da londonski klub ne stigne na vrijeme dogovoriti najveći ljetni posao te da se u januaru vrati na San Siro u pokušajima da dovede Leaa.

Prema navodima italijanskih medija, Milan bi Leaa dao samo za ponudu približnu otkupnoj klauzuli koja iznosi 150 milijuna eura. Ukoliko bi Chelsea dao novac približan tom iznosu, direktori Milana Ricky Massara i Paolo Maldini bi razmislili o prodaji.

S druge strane, Leau ugovor s Milanom ističe tokom ljeta 2024. godine i navijači s nestrpljenjem prate situaciju oko svog najboljeg nogometaša. U klubu su izrazili spremnost za produžetak suradnje kako se ne bi doveli u situaciju kao s Gianluigijem Donnarummom, Hakanom Calhanogluom i Franckom Kessijem. Sva trojica su San Siro napustili besplatno nakon što im je ugovor istekao.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:25