StoryEditor
hrvatski veznjak

Chelsea stavlja Kovačića na transfer listu, Englezi pišu da su Hrvatu odbrojani dani na Stamford Bridgeu

Piše desk  /  02.02.2023., 10:10h

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić uskoro bi, nakon četiri provedene godine na Stamford Bridgeu, mogao napustiti Chelsea, doznaje Guardian.

Engleski klub na ljetni i zimski prijelazni rok potrošio je nevjerojatnih 611,49 milijuna eura i u klub je stiglo čak 16 novih igrača, zbog čega će dosta njih morati napustiti Stamford Bridge. Guardian je sastavio popis igrača koji bi na ljeto mogli otići iz kluba, a na njemu se nalazi i Mateo Kovačić, što je poprilično iznenađujuće s obzirom na to da je hrvatski reprezentativac do sada bio standardan u početnih 11.

Osim njih, Guardian je na listu igrača koji bi mogli napustiti klub stavio i Hachima Ziyecha, Christiana Pulisica, Kaliodu Koulibalyja i Pierre-Emericka Aubameyanga. Na transfer-listu mogli bi i, piše Guardian, Romelo Lukaku, Callum Hudson Odoi, Ben Chilwell i Conor Gallagher.

Kovačić je, podsjetimo, u Chelsea stigao u kolovozu 2018. iz Real Madrida, a ugovor mu istječe u ljeto 2024. S klubom je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 21:43