StoryEditor
premiership

Čelnicima Newcastlea se ne sviđa ponašanje navijača: "Ne dolazite na tribine odjeveni kao Arapi!"

Piše desk  /  20.10.2021., 16:56h
Newcastle je prije nešto više od dva tjedna postao klub s najbogatijim vlasnicima na svijetu, a sada su isti ti vlasnici poslali apel svojim navijačima.

Kultnog premierligaša preuzela je grupacija iz Saudijske Arabije koje je bila oduševljena činjenicom da je prva domaća utakmica pod njihovom palicom održana na rasprodanom stadionu, ali ne i svim događajima na njemu.

Brojni gledatelji su se na St. James Parku pojavili odjeveni u tradicionalnu arapsku odjeću kako bi time zahvalili novim vlasnicima što su kupili klub. Ipak, to se čelnicima kluba nije svidjelo, prenosi Index.

"Veliki broj navijača na St. James Parku nosio je odjeću kako bi obilježio preuzimanje kluba od investicijskog fonda. Nitko od novih vlasnika nije uvrijeđen zbog toga i znaju da je svaki navijač imao pozitivnu namjeru. Ipak, postoji mogućnost da će taj potez biti shvaćen kao nepristojan i da će uvrijediti druge ljude", priopćili su iz kluba pa dodali:

"Svi koji dolaze na stadion, bez obzira na vjeru, mogu doći na stadion u svojim religijskim obilježjima. Uvijek smo podržavali multikulturnu zajednicu i grupe od kojih klub ima veliku podršku."

Dnevnik.ba

10. kolovoz 2022 04:53