StoryEditor
odbačeni kruse

Čeka se odgovor Nike Kovača: Zvijezda Wolfsburga usred sezone sa suprugom otišla na "turneju opuštanja"

Piše desk  /  25.10.2022., 14:10h

Kruse je, inače, posljednjih tjedana navodno opterećen i ozljedom. Spominje se napuknuće mišića, a čini se da je dio ‘terapije’ odlučio obaviti u društvu supruge na mjestu za opuštanje.

Nogometna sezona traje, ali za neke nogometaše to ne znači da neće malo nestati i ići se zabaviti.

Jedan takav slučaj dolazi iz Njemačke, iz Wolfsburga, gdje od ove sezone na klupi tamošnjeg kluba glavnu riječ ima Niko Kovač, bivši hrvatski izbornik, a ranije i dugogodišnji adut Vatrenih na terenu, koji nedisciplinu ne trpi.

Kovač je čvrst, nepopustljiv, a njegovo povjerenje je rano po dolasku na klupu izigrao Max Kruse, 34-godišnji napadač s njemačkim reprezentativnim iskustvom, kojeg je hrvatski trener udaljio iz momčadi objašnjavajući da ne daje impuls kojim bi pomogao cijeloj ekipi kako bi trebalo, što nije moglo proći. Kruse, tako, već neko vrijeme ne igra, a dok traje izbivanje s terena, otišao je na jednu ‘turneju’ opuštanja sa suprugom Dilarom.

Kako je približio Bild, Kruse proteklog vikenda nije bio sa svojom momčadi, a ono što radi Wolfsburg nije čak pratio ni iz daljine, na televiziji. Umjesto da bude barem na neki dublji način povezan sa zbivanjima u Leverkusenu gdje je Kovačeva momčad odigrala 2:2 protiv domaćeg Bayera, 34-godišnji nogometaš je sa suprugom bio na sajmu Venera u Berlinu, poznatom po ponudi sadržaja za odrasle, prenosi dnevno.hr.

Ovo opuštajuće putovanje s pogledom na stvari koje stimuliraju u krevetu imalo je i poslovnu pozadinu, a ne samo uživanje, kako dodaje Bild.

Taj poslovni dio priče vezan je uz društvene mreže i serijal ‘Die Kruses’, u kojem Max i Dilara predstavljaju sami sebe.

‘Naravno da ćete uskoro vidjeti što smo tamo doživjeli, u našem novom videu na YouTubeu’, najavio je nogometaš, misleći na obilazak velikog sajma u Berlinu.

Kruse je, inače, posljednjih tjedana navodno opterećen i ozljedom. Spominje se napuknuće mišića, a čini se da je dio ‘terapije’ odlučio obaviti u društvu supruge na mjestu za opuštanje.

No, ako se Sammir dok je imao ozlijeđeno koljeno svojedobno liječio na Hvaru, gdje uopće nema sadržaja za liječenje ozbiljnih sportskih ozljeda, zašto ne bi iskusni bivši njemački reprezentativac malo otišao na rehabilitaciju na veliki berlinski sajam…

Odgovor Nike Kovača na sve ovo za sada još nije poznat.

Dnevnik.ba

22. listopad 2024 09:23