StoryEditor
poljud

Časna iz Tomislavgrada u kavezu s Bad Blue Boysima u Splitu, prošla je strogu kontrolu unosa pirotehnike

Piše desk  /  22.10.2022., 07:14h

Sinoć je u Splitu odigran najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem su snage odmjerili Hajduk i Dinamo (1:1). Zagrepčani mogu biti zadovoljniji s obzirom na to da su održali veliku bodovnu prednost odnosu na rivala.

Poveli su Bili pogotkom odličnog Marka Livaje u 26. minuti, a bod Modrima donio je Bruno Petković iz kaznenog udarca u 72. minuti susreta.

Derbi je odigran u fantastičnom ambijentu za kojeg su se pobrinuli domaći, ali i gostujući navijači. Torcida je spektakularnom koreografijom obilježila 20. rođendan White Boysa i žestoko bodrila svoju momčad tijekom cijelog susreta. 

Podigli su i najvjerniji navijači Hajduka poruku u čast vukovarskog heroja Blage Zadre.

S druge strane, podrška Dinamu bila je nešto manja skupina Bad Blue Boysa s obzirom na radni dan, no i oni su bili glasni tijekom utakmice. Ipak, svojim dolaskom zasjenila ih je posebna navijačica iz Tomislavgrada, časna sestra Ivona Jurčević, koja gaji veliku ljubav prema klubu iz Zagreba, piše Hercegovina.info.

image

Časna Ivona na Poljudu

HERCEGOVINA.INFO

Ona je u kavez juga stigla ni manje ni više nego u svom redovničkom habitu i bodrila s Boysima Dinamo. Redari na ulazu u stadion ipak joj nisu progledali kroz prste. Morala je proći pretres kako bi se uvjerili da nema nedozvoljenih predmeta koji se ne smiju koristiti na nogometnim utakmicama, poput bengalki. 

Časna sestra je spremno raširila ruke i, naravno, sa sobom nije imala ništa nedozvoljeno.

Bengalke su ipak palili pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa. Uistinu neobičan detalj s najveće utakmice hrvatskog nogometa.

Dnevnik.ba

15. lipanj 2024 02:01