StoryEditor
real Madrid

Carlo Ancelotti otpisao četiri igrača

Piše desk  /  17.01.2023., 12:36h

Real Madrid je izgubio 3:1 od Barcelone u finalu superkupa Španjolske. Nakon utakmice španjolski mediji pisali su o narušenoj atmosferi unutar svlačionice aktualnog prvaka Španjolske i Europe, a sada donose informaciju da je Realov trener Carlo Ancelotti otpisao četvoricu igrača. Marca tvrdi da su to desni bek Alvaro Odriozola (27), stoper Jesus Vallejo (26), ofenzivac Eden Hazard (32) te napadač Mariano Diaz (29).

Riječ je o igračima koje Talijan gotovo da i ne koristi u ozbiljnijim utakmicama i Real će ih se nastojati riješiti već u tekućom prijelaznom roku. Odriozola je ove sezone odigrao 51 minutu nakon što se vratio s posudbe iz Fiorentine i posve je u sjeni Danija Carvajala i Lucasa Vasqueza. Vallejo se, pak, ne može naigrati pored žestoke konkurencije i ove sezone je odigrao 56 minuta.

Za Hazarda u Realu više nemaju strpljenja. Belgijski as odigrao je 621 minutu ove sezone i daleko je od idealne fizičke forme. Mariano Diaz odigrao je 25 minuta ove sezone pod Ancelottijem, najmanje od nabrojanih igrača. Za njega već dugo vremena nema mjesta u Realu, no klub ga ne uspijeva prodati.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
25. travanj 2024 19:53