StoryEditor
radnik ju je omeo

Bugarka burno reagirala zbog incidenta na stazi: Znam da nisam vrhunska skijašica, ali zar ne zaslužujem istu šansu kao ostali?

Piše desk  /  10.02.2022., 11:20h
"Naravno, možda nisam vrhunska skijašica, niti se borim za postolje, ali sam također mnogo radila da bih stigla ovdje. Zar ne zaslužujem istu šansu kao i svi ostali?"

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu sve je više događaja koji privlače pažnju svjetske javnosti zbog svoje neobičnosti, a posljednja je prekinuta utrka bugarske skijašice Eve Vukadinove jer joj je radnik izletio na stazu.

Malo je nedostajalo čak i da Vukadinova doživi veću neugodnost, budući da se radnik nalazio blizu njene putanje skijanja. Srećom, nije bilo težih posljedica, ali nije uspjela završiti utrku.

Eva je dobila priliku da ponovi vožnju, ali je nakon svega rekla da to nije bilo isto.

"Ne mogu čak ni opisati kako sam se osjećala nakon te prve vožnje. Pomislila sam 'Zašto ja?' Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih djevojaka? Je li se to uopće moglo  dogoditi jednoj od njih? Ne znam koji je pravi odgovor na ta pitanja. Sve što znam jest da sam čak i s frakturom šake skijala vrlo dobro prije nego što se taj tip pojavio na kapiji. Pokazala sam sebi da sam jaka i da mogu sve. Da, naravno, dolazim iz male skijaške nacije u poređenju s ostalima koji se natječu. Ali reći ću što mislim. Iako sam dobila reprizu trke, svi znamo da to nije isto. Ne, kada morate da se spustite do žičare, idete gore, spustite se na start i počnete skoro odmah", napisala je Vukadinova na Instagramu i nastavila:

"Naravno, možda nisam vrhunska skijašica, niti se borim za postolje, ali sam također mnogo radila da bih stigla ovdje. Zar ne zaslužujem istu šansu kao i svi ostali? Tužna sam, ali i sretna što sam se borila do kraja. Također se nikada neću riješiti osmijeha jer me ništa ne može srušiti. Hvala vam svima za podršku", poručila je Bugarka.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:09