StoryEditor
1.hnl

BRUTALNO! Dinamo objavio svoju ljestvicu 1. HNL: Evo tko je Pinokio, a tko su vanzemaljci

Piše t.r.  /  01.11.2021., 12:31h
Zagrebački Dinamo je pobjedom nad Goricom zauzeo prvo mjesto na ljestvici 1. HNL, ali je svojom objavom te ljestvice na društvenim mrežama privukao mnogo pažnje i reakcija.

Hrvatski nogometni klubovi i inače su prilično su aktivni na društvenim mrežama, ali ovakva objava Dinama bila je posebna i privukla je dosta pažnje.

U tome su uspjeli na sližbenoj Facebook stranici na kojoj su ljestvicu HNL-a kreirali emotikonima. Točnije, u pitanju su četiri prvoplasirana kluba.

Na prvom mjestu je sam Dinamo, a Zagrepčani su sebe opisali emotikonom lava. Slijedi Rijeka koja je dobila emotikone vala i sidra. Vjerovatno su time željeli reći tko je godinama u nazad pravi majstor s mora.

Najzanimljiviji je Osijek koji se nalazi na trećem mjestu ljestvice. Osiječani su dobili emotikon Pinokija, a povod je prozivka koju je trener ovog kluba Nenad Bjelica dobio od nogometaša Josipa Drmića.

Hajduk, koji se nalazi na četvrtom mjestu, dobio je prepoznatljiv emotikon vanzemaljca. A tako su ih zagrepčani prikazali zbog sada već legendarnih natpisa po dalmatinskim medijima "Prije ćemo vidjeti vanzemaljce nego li će malteška Gzira izbaciti Hajduk iz Europe".

Vrijedi spomenuti kako Lokomotiva danas igra protiv Istre i ako pobjedi 'vanzemaljci' će pasti na peto mjesto.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 08:19