StoryEditor
hrpa crvenih kartona

Brutalna tučnjava trenera juniora Gorice i Hajduka, prekid trajao 12 minuta

Piše desk  /  07.05.2022., 15:06h
Utakmica između juniora Gorice i Hajduka prekinuta je u 58. minuti. Razlog je bila velika tučnjava u kojoj su glavni akteri bili treneri.

Trener domaćih Sven Raić došao je do klupe Hajduka i htio je uzeti loptu. Gostujući trener Ivica Roguljić ga je njome pogodio i krenuo je kaos.

Uskoro su uskočili igrači obje momčadi, ali i članovi stručnih stožera pokušali su smiriti situaciju. Suci su imali puno posla pa su tako isključili oba spomenuta trenera, ali i Marijana Budimira koji je također nasrnuo na Raića. Situacija se smirila, ali prekid je trajao čak 12 minuta.

U zapisniku s utakmice stoji kako je glavni trener Gorice Sven Raić dobio crveni karton u 60. minuti te se detaljno opisuje incident: "U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave."

Crveni karton dobio je i trener golmana Hajduka Ivica Roguljić, također u 60. minuti: "U prekidu igre gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca loptu u predio tijela trenera Svena Raića te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave", stoji u zapisniku.

Glavni trener Marijan Budimir također je izgubio živce, a u objašnjenju suca stoji: "Dodijelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, zbog držanja otvorenom rukom za lice gostujućeg trenera." Utakmica je završila pobjedom Gorice 1:0 pogotkom koji je zabio Caio Cruz u 5. minuti.

Snimku incidenta pogledajte OVDJE.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:33