StoryEditor
europa liga

Bruno Petković je u momčadi kola Europa lige, ali pogledajte na kojoj poziciji

Piše t.r.  /  01.10.2021., 12:21h
Dinamo je u 2. kolu skupine H Europske lige svladao Genk na gostovanju s 3:0 i tako upisao važna tri boda u borbi za prolazak dalje.

Damir Krznar u potpunosti je nadmudrio kolegu s druge strane i uništio njegov Genk s kontrama. Teško nam je bilo izdvojiti tko je od igrača Dinama bio najbolji u ovoj pobjedi, ali za nas je to učinila Sofa Score,

Ona  je u momčad 2. kola Europske lige postavila Brunu Petkovića s ocjenom 8.3. Nije ništa čudno što se dvostruki strijelac našao u momčadi kola, ali zato jeste pozicija na koju su ga postavili.

Tako je u momčadi kola na vratima Leverkusenov Hradecky. Desni bek je Zvezdin Gobeljić, dva stopera su Hincapie iz Leverkusena te Patric iz Lazija, a na lijevom beku je Spartin Hancko. Desno krilo je Masouras iz Olympiakosa, a lijevo je Promes iz Spartaka.

Petkovićev partner u vezi je Bayerov Florian Wirtz, njemačko 18-godišnje čudo od djeteta. U napadu najboljih 11 drugog kola Europa lige su Lyonov Ekambi te PSV-ov Gakpo.

Što se Petkovićeve statistike tiče imao je 65% točnih dodavanja, 3 od 4 uspješna driblinga, 8 od 14 osvojenih duela na zemlji te 4 od 5 osvojenih zračnih duela.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:16