StoryEditor
hrvatski veznjak

Brozović produžio ugovor s Interom, evo koliko će zarađivati

Piše desk  /  23.03.2022., 17:38h
Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović konačno je okončao sagu oko potpisa novog ugovora te je produljio suradnju s prvakom Italije, milanskim Interom. Klub je vijest objavio na svojim društvenim mrežama uz napomenu kako je 29-godišnji veznjak ugovor produljio do 2026. godine.

Talijanski Tuttosport objavio je prošli tjedan kako je Brozović odbio ideju prelaska u Real Madrid. Španjolski klub nudio mu je i bolje financijske uvjete za potpis, no za razliku od Intera, ondje bi se trebao boriti za svoju poziciju u momčadi. Osim toga, zaključuje se, prevagnula je i njegova ljubav prema klubu.

Brozović je u Interu od 2015. godine, a s njim je u prošloj sezoni osvojio prvenstvo i superkup. Godinu ranije s Interom je bio u finalu Europa lige, a ove sezone ispao je od Liverpoola u osmini finala Lige prvaka. Za Inter je Brozović odigrao 279 utakmica uz učinak od 26 golova i 35 asistencija.

Zarađivat će šest milijuna eura po sezoni.

Fabrizio Romano donosi i detalje ugovora. Brozović bi trebao zarađivati šest milijuna eura po sezoni. To je jedna od najvećih plaća u povijesti za hrvatskog igrača. Prema podacima s Capologyja, to je otprilike ista svota kao ona koju je zarađivao i dosad.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:01