StoryEditor
transferi

Brozović odbio Saudijce, sve je bliži prelasku u Barcelonu

Piše desk  /  28.06.2023., 14:48h

Saga oko transfera Marcela Brozovića (30) mijenja se iz dana u dan. Nakon što se činilo da je hrvatski reprezentativac na koračić od potpisa za saudijski Al Nassr, klub u kojem igra Cristiano Ronaldo, sve se zakompliciralo i tome se ne nazire rasplet.

Inter je prihvatio ponudu od 23 milijuna eura odštete za Vatrenog kojem ugovor s Talijanima traje još tri godine. Ostalo je još samo da Brozović dogovori plaću sa Saudijcima. Al Nassr je ponudio 20 milijuna eura, a Broz je, kako tvrdi talijanski novinar Fabrizio Biasin, tražio 30 milijuna. 

Barcelona i dalje ne gubi nadu da može dovesti Hrvata, ali ne može parirati Saudijcima. Katalonci nude Interu izemđu 18 i 19 milijuna eura uz povećanje plaće sa sedam na osam, a potom i devet milijuna eura kroz tri sezone, piše Sky Sport Italia.

Trenutačno u Interu zarađuje šest i pol milijuna eura.

List Sport iz Barcelone u srijedu ima Brozovića na naslovnici uz naslov "Brozović otvara vrata" i dodatak: "Igrač Intera nije se dogovorio oko plaće s Al Nassrom i ponovno otvara pregovore s Barcelonom. Problem je kako dogovoriti transfer s Interom koji traži 23 milijuna eura". 

Diario As tvrdi da je odluka Luke Modrića da odbije Saudijce jako utjecala na Brozovićeve razgovore s Al Nassrom, da suigrač iz reprezentacije tu radi kao dvostruki agent iako toga nije svjestan. Marcelo je, tvrde, jako zainteresiran za Xavijev projekt i traži još nekoliko dana za odluku.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:44