Zagreb, 18.12.2022. - Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Jelačića. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju na SP Katar pobjedom protiv Maroka 2-1.HINA/ DARIO GRZELJ/ DAG -
StoryEditor
bivša atletičarka

Brkljačić: "To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali ne bi li se zaorila pjesma od Thompsona. Strava od organizacije"

Piše desk  /  19.12.2022., 14:13h

Hrvatska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva u Kataru s brončanom medaljom. Veliki doček za igrače i stožer pripremljen je u Zagrebu na glavnom trgu, gdje ih je pozdravilo oko 80 tisuća ljudi.

Organizaciju dočeka hrvatskih reprezentativaca kritizirala je na društvenim mrežama Ivana Brkljačić, nekadašnja hrvatska olimpijka i bivša direktorica Hanžekovićevog memorijala.

“To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali da se ne bi zaorila pjesma od Thompsona. Strava od organizacije, sinopsisa i režije. Jadni smrznuti ljudi i nogometaši koji moraju sudjelovati u ovome. Ovo je njihov događaj i trebali su ga organizirati pod svojim uvjetima. I dajte molim vas izvođači koji su trebali dići atmosferu izvučeni iz naftalina, od kostobolje se ne mogu ni pomaknuti!” napisala je na Facebooku.

Lovren i Kovačić pjevali Thompsona

To sprječavanje pjevanja Thompsona koje je spomenula u svom statusu odnosi se na pokušaje organizatora da se na dočeku ne pjeva pjesma Lijepa li si. Dejan Lovren je u svom obraćanju publici započeo tu Thompsonovu pjesmu, a pjevala ju je kasnije i klapa Hrvatske ratne mornarice.

Ivana Brkljačić bila je bacačica kladiva, prva je hrvatska atletičarka koja je prebacila 75 metara. Nakon sportske karijere postala je direktorica Hanžekovićevog memorijala te se učlanila u stranku tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. 

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 13:01