StoryEditor
hrvatski veznjak

Britanci: "Modrić se osjeća neugodno zbog situacije u Realu, zabrinut je oko novog ugovora"

Piše desk  /  10.04.2023., 12:51h

Ugledni britanski sportski portal doznaje kako još uvijek nije riješena sudbina hrvatskog kapetana u Madridu.

Engleski portal Goal.com iz svojih izvora tvrdi da se Luka Modrić osjeća neugodno zbog svoje situacije s ugovorom u Real Madridu, nakon što je mjesecima čekao obnovu ugovorne obaveze. Modriću ovog ljeta ističe ugovor, želi završiti karijeru na Santiago Bernabeu, ali Real se još uvijek nije službeno oglasio. 

Modrić je jasno dao do znanja da želi nastaviti s kraljevskim klubom još godinu dana, te je nastupao na najvišim razinama kako bi zaradio novi ugovor. Međutim, Goal doznaje da uprava Reala tek treba kontaktirati hrvatskog kapetana ili njegove agente kako bi pokrenuli pregovore o produljenju. Modrić je mjesecima čekao neke vijesti iz kluba, a situacija mu je sve neugodnija kako sezona 2022./23. istječe.

Modrić je zabrinut zbog činjenice da se pregovori o obnovi nikad nisu ovako vodili u prošlosti, a sada je moguće da će hrvatski internacionalac ovog ljeta završiti kao slobodan igrač. U Realu smatraju da je stvar zasad na čekanju jer još uvijek proučavaju potencijalnu novu ponudu za Modrića, uzimajući u obzir njegove godine i status u klubu.

Objavljeno je da Real nije bio zadovoljan Modrićevom odlukom da nastavi igrati za Hrvatsku nakon završetka Svjetskog prvenstva 2022. godine u Kataru. Luka nema planova da se uskoro povuče iz reprezentativnog nogometa i nada se da će nastupiti na Euru 2024.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 21:10