StoryEditor
suigrači iz reala

Brazilski nogometaš uoči dvoboja poručio Modriću: "Vidimo se, tata"

Piše desk  /  07.12.2022., 10:01h

Brazilski reprezentativac Rodrygo uputio je na društvenim mrežama lijepu poruku svom klupskom suigraču iz Real Madrida, hrvatskom kapetanu Luki Modriću, uoči okršaja Brazila i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon drame jedanaesteraca izborila je četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a ondje će zaigrati protiv Brazila, jednog od favorita turnira, koji je u osmini finala deklasirao Južnu Koreju 4:1.

U okršaju Hrvatske i Brazila zaigrat će čak četiri igrača Real Madrida, Vinicius, Eder Militao, Rodrygo i Luka Modrić, a posebno lijep odnos izvan terena gaje potonja dvojica. To je sada iznova dokazao mlađahni napadač Brazila, koji je na društvenim mrežama uputio kratku poruku Luki uoči susreta četvrtfinala u petak od 16 sati.

Objavio je Rodrygo fotografiju na kojoj se grli s Modrićem, a u opisu je kratko napisao: "Vidimo se, tata". Modrić mu je brzo odgovorio, ostavivši mu u komentarima emotikon srca.

Inače, ovo nije prvi put da je Rodrygo Modrića nazvao "ocem". Naime, to je njihova interna šala budući da je otac 21-godišnjeg Brazilca, Eric Goes, samo godinu dana stariji od 37-godišnjeg Modrića.

"Po dolasku u Real puno mi je pomogao Modrić, s kojim imam odnos kakav je između oca i sina. I ne samo to, moj otac ima 37 godina, a kada je to doznao Luka, našalio se sa mnom i rekao mi: 'Bolje ti je da me poštuješ, s obzirom na to da sam dovoljno star da ti budem otac.' Od tada ja njega zovem 'tata', a on mene 'sine'", otkrio je Rodrygo u ranijim intervjuima.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 12:35