StoryEditor
napad na autobus

Brazilske nogometašice proživjele horor: Napadači s noževima ih opljačkali, a jednu su i seksualno zlostavljali

Piše desk  /  03.12.2021., 22:17h
Ružne vijesti dolaze iz Brazila. Nogometašice koje nastupaju za tamošnji Abelhas Rainhas u srijedu su proživjele događaj kakav se obično viđa u filmovima.

Nakon prvenstvene utakmice s Fluminenseom u saveznoj državi Piaui opljačkan je njihov autobus, a jedna od igračica je i seksualno zlostavljana. Brazilska policija je odmah obaviještena o tome što se dogodilo i već je uspjela pronaći neke od ukradenih predmeta, ali ne i nasilnike koji su počinili zločin.

Scena kao iz horora

"Osjećale smo se kao da smo u hororu. Nismo mogle spavati. Moglo je biti i puno gore. Da je slučajno krenulo drugim smjerom, bilo bi tu more krvi. Stvarno zastrašujuće", rekla je predsjednica kluba Quiteria Alves.

Trenerica Begao Silva je policiji prijavila i seksualno zlostavljanje jedne od nogometašica. Dogodilo se nakon što je već ušla u klupski autobus. Nakon nje, u autobus su ušli napadači s noževima te potjerali vozača iz vozila. Spasila ju je vojna policija koja je napadače rastjerala pucnjevima u zrak, ali ih nije uspjela uloviti.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 07:53