StoryEditor
bivši rukometaš

Božidar Jović žestoko po izborniku: "Nije mi jasno da se ne razgovara s Marinom Šegom i da se ne poziva jedan Igor Karačić"

Piše t.r.  /  22.01.2022., 22:46h
Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Danske 25-27 i ispala iz borbe za polufinale.

Nakon utakmice u RTL-ovom studiju govorio je i bivši hrvatski rukometaš Božidar Jović koji je bez dlake na jeziku očitao bukvicu rukometašima i izborniku Horvatu.

"Nitko ovdje ne želi loše hrvatskoj reprezentaciji, ali neke stvari se moraju reći. Ne govore to neke kumice s placa već ljudi koji znaju kako se osvajaju medalje, a znaju i kako je biti 16. u Europi. Pristup protiv Danske je bio dobar, ali protiv Crne Gore je bio ispod nule. Mi se moramo uspoređivati s Dancima ili Francuzima, a ne sa Srbijom, Ukrajinom ili Crnom Gorom koje su, bez omalovažavanja, druga liga", kazao je Jović te nastavio:

"Ne razumijem to da moraju igrati mladi ili stari, dobri ili loši. Za Hrvatsku moraju igrati najbolji! Nije mi jesno da se šest mjeseci ne razgovara s Marinom Šegom koji brani za najbolju momčad Lige prvaka Montpellier. Nije mi jasno da se ne zove Igor Karačić koji je jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji i koji igra za Kielce, ekipu koja je po bodovima druga momčad Lige prvaka."

Dnevnik.ba
 

24. travanj 2024 10:33