StoryEditor
transferi

Bomba iz Francuske: Real Madrid želi želi hrvatskog veznjaka

Piše desk  /  27.12.2022., 11:20h

Lovro Majer mogao bi uskoro napustiti Rennes i karijeru nastaviti u španjolskom prvenstvu, odakle za njega stižu ponude. Vijest javljaju francuski portali otkrivajući da hrvatskog veznjaka žele dovesti Real Madrid i Atletico Madrid te da su za taj posao spremni izdvojiti 60 milijuna eura.

Majer je u Rennes stigao prošle godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama. Vrlo brzo prometnuo se u bitnog igrača francuske momčadi, za koju je skupio 55 utakmica. Postigao je u njima osam i namjestio 12 golova.

Zamjena za Modrića?

Njegov napredak i dobre igre za hrvatsku reprezentaciju nisu ostali nezapaženi pa se tako već i ranije pisalo da ga prati Real Madrid, koji tek treba riješiti potencijalne probleme u svom veznom redu. Luki Modriću i Toniju Kroosu ugovori vrijede tek do kraja aktualne sezone i premda je želja kluba ostanak obojice, ne postoje garancije da će se to i dogoditi.

Ako i ostanu, sigurno neće moći dominirati u godinama koje dolaze, posebice Modrić koji će sljedeće godine proslaviti 38. rođendan. Aurelien Tchouameni i Federico Valverde za španjolske su medije sigurna opcija za godine koje slijede, a njima bi trebalo pridružiti još kvalitete koja bi dodala još više snage veznoj liniji madridskog velikana.

Bellingham je prva opcija

U tu priču ulazi i najveća želja Reala za sljedeći ljetni prijelazni rok, Jude Bellingham. Upitno je hoće li ga uspjeti i dovesti jer za fenomenalnog engleskog veznjaka Borussije Dortmund interes pokazuju mnogi najjači europski klubovi. 

Majer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine i tek treba vidjeti hoće li ponude koje su pristigle u Rennes biti prihvaćene. Francuski klub može si dopustiti da malo pričeka i prati borbu dva madridska velikana u kojoj on može profitirati povećanjem ponuđenog iznosa.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:46