StoryEditor
hrvatski košarkaš

Bojan Bogdanović darovao sportsku opremu školi u Neumu

Piše fena  /  28.09.2022., 12:45h

Iz Ureda načelnika Neuma navode kako će nova sportska oprema izmamiti osmijeh na dječjim licima te potaknuti stvaranje novih sportaša u Neumu.

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović donirao je vrijednu sportsku opremu za nastavu tjelesne kulture Osnovnoj školi Kardinala Stepinca u Neumu.

S obzirom da je Bojan trenutno spriječen brojnim obvezama zahvalnicu i prigodni poklon uručit će mu predsjednica Općinskog vijeća Neum Daniela Matić, na čiju je inicijativu ova priča i pokrenuta.

„Kada smo razgovarali o tome na koji bi način Bojan mogao pomoći našoj lokalnoj zajednici, želja nam je bila da uključimo djecu, jer su im zdravi uzori i sportske aktivnosti potrebniji nego ikada”, istaknula je Matić.

Dodala je kako Bojan nije zaboravio odakle vuče svoje korijene i nesebično pomaže kad god je u prilici.

“Ovim putem izražavam zahvalnost Bojanu i njegovom ocu Mariju, jer se zahvaljujući njima u cijelu priču uključio i Bojanov dosadašnji NBA klub s kojima se razgovara o još jednoj vrijednoj donaciji neumskoj školi, a čija se realizacija očekuje uskoro. Ovo su zaista velike stvari za našu malu lokalnu zajednicu“, zaključila je Matić.

Iz Ureda načelnika Neuma navode kako će nova sportska oprema izmamiti osmijeh na dječjim licima te potaknuti stvaranje novih sportaša u Neumu.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 02:32