06.09.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 1. kolo, skupina E, GNK Dinamo - FC Chelsea. Zvonimir Boban, Marijan KustićIGOR SOBAN - Pixsell
StoryEditor
legenda modrih

Boban oduševljen: Utakmica je bila puna plave strasti, a bez incidenta. Čestitam Anti Čačiću, taktikom je poveo Dinamo do velike pobjede

Piše desk  /  07.09.2022., 10:13h

Dinamu se sinoć naklonio i prvi čovjek Uefe Aleksander Čeferin. A pokisli iz Zagreba otišli su vlasnici Chelsea

’Serbus dragi Zagreb moj... ti se nemaš sramit kaj...’ - zaorilo se s maksimirskog sjevera samo nekoliko minuta prije kraja susreta. I nije se sinoć Zagreb imao čega sramiti. Baš suprotno, u nogometnu Europu opet je hrvatski prvak odaslao iznimno moćnu poruku. I to pred Aleksanderom Čeferinom, Uefinim predsjednikom koji je utakmicu gledao u društvu Zvonimira Bobana. Čeferin je na odlasku svojim domaćinima kazao:

- Čestitam, svaka čast...!

Vlasnici Chelseaja Todd Boehly i Behdad Eghbali neće po dobrome pamtiti izlet u Zagreb. Njihov milijunski projekt sinoć je ismijala cijela nogometna Europa. Došli su, podružili se i pokisli se vratili u London.

U maksimirskoj loži bio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, predsjednik sabora Goran Jandroković...

- Dečki su odigrali sjajnu, fantastičnu utakmicu, oduševili su me i od srca im čestitam što su dali i više nego što realno mogu dati. Čestitam i Anti Čačiću na sjajnoj pripremi utakmice i na taktici s kojom je poveo Dinamo do velike pobjede. Uživao sam u utakmici, kao i u atmosferi koja je bila prepuna plave strasti, a bez ikakvog incidenta. Kako i priliči našem gradu i našem klubu. Bio je ovo poseban dan za Dinamo, za hrvatski nogomet, a na kraju i za mene - kazao je Zvonimir Boban, prenosi Vecernji.hr.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 07:09