21.04.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Trener Osijeka Nenad Bjelica Photo: Dubravka Petric/PIXSELLDUBRAVKA PETRIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
trener Osijeka

Bjelica: Tko se osjeća prevaren zbog Bočkaja dobit će novac za godišnje ulaznice

Piše Desk  /  25.12.2021., 13:34h
- Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira.

Navijači Osijeka na izrazito negativan način reagirali su na vijest o prodaji Petra Bočkaja Dinamu i neki od njih zatražili su povrat novca za godišnje ulaznice i klub im izlazi u susret, prenosi Večernji.hr.

- Dragi navijači NK Osijeka! Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji.

Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja... Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će im biti vraćen - naveo je trener Nenad Bjelica na svom Facebook profilu pa dodao:

- Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90 posto stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača. Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima! Samo Osijek!

Na Badnjak, nakon što je prodan Bočkaj, pretinac elektroničke pošte Osijeka bio je zatrpan porukama gdje navijači traže povrat novca za ulaznice.

Ogorčeni su, tužni i reagirali su "na prvu". Ako se potvrde dolasci Marka Tolića i Marina Leovca iz Dinama te Kristijana Lovrića iz Gorice, zasigurno će biti spokojniji...

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 17:30