StoryEditor
analiza u "qatari"

Bjelica se zamjerio medijima u susjedstvu: "Čuveni Hrvat bljuje vatru"

Piše desk  /  26.11.2022., 14:11h

Srbija je u svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Katru poražena od Brazila 0:2. Kao i svaka utakmica, i ta je bila analizirana u HRT-ovoj emisiji Qatara.

Prilikom analize utakmice bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica rekao je da ga je Srbija razočarala svojom igrom, a to njihovi mediji i nisu baš najbolje prihvatili.

"Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo natjecanje. Oni su došli biti svjetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvalitete", rekao je Bjelica, a te njegove riječi glasno su odjeknule u Srbiji.

Srpski mediji su bijesni jer smatraju da ih je Bjelica uvrijedio. "Hrvatski trener izvrijeđao Orlove", naslov je na Informeru, Kurir piše "Hrvatski trener raspalio po Orlovima", a Slobodna Srbija je još oštrija i piše da "Čuveni Hrvat bljuje vatru". Novosti su napisale: "Hrvati, sramite se: Navijali su za poraz Srbije na nacionalnoj televiziji", prenosi direktno.hr.

Dnevnik.ba

18. rujan 2023 04:00