StoryEditor
transferi

Bjelica: "Pokušali smo dovesti Petkovića. Nažalost, nismo uspjeli"

Piše desk  /  31.08.2023., 11:14h

Nenad Bjelica nije tijekom ovog prijelaznog roka skrivao da u Trabzonspor želi dovesti napadača Dinama i hrvatske reprezentacije Brunu Petkovića. Sad priznaje da je to bio neuspješan pokušaj i da će kroz sezonu i dalje morati bez njega. Ranije se pisalo da je odlazak u Trabzonspor bio i želja novog Dinamovog kapetana, odnedavno s produženim ugovorom s hrvatskim prvakom.

Tijekom priprema u Sloveniji Petković je navodno inzistirao na tome da ga se pusti u momčad Nenada Bjelice, a Bjelica je istovremeno potvrđivao da bi ga htio dovesti. Od njihove nove suradnje barem zasad neće biti ništa. Trabzonspor je u posljednjem kolu bio domaćin Rizesporu i tu je utakmicu izgubio 2:3. Bio je to drugi ligaški poraz Bjeličine momčadi u ovoj sezoni u koju je krenuo s tri od mogućih devet bodova.

Petković nedavno produžio s Dinamom

"Možda i nisam dovoljno vremena proveo s momčadi zbog transfera koji smo htjeli napraviti i u koji sam i ja bio uključen. Transfer o kojem govorim je Bruno Petković. Pokušali smo ga priključiti momčadi, ali, nažalost, nismo uspjeli", rekao je Bjelica.

Petković je nedavno produžio ugovor s Dinamom do kraja sezone 2024./25. Igrat će za plaću od oko milijun eura godišnje.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:51