StoryEditor
qatara

Bjelica: Kovačićev problem u reprezentaciji su Brozović i Modrić, dosta teško funkcioniraju jer su slični tipovi igrača

Piše desk  /  27.11.2022., 09:24h

Nenad Bjelica, nekadašnji trener Dinama i Osijeka, tijekom Svjetskog prvenstva radi na HRT-u kao stručni analitičar. Bjelica je odgovarao na pitanja koja su mu pratitelji nogometa postavljali na Facebooku. Jedno od mnogih bilo je pitanje o Mateu Kovačiću i njegovoj ulozi u reprezentaciji Hrvatske.

"Kovačić bolje igra u klubu, no njegov su problem Brozović i Modrić u sredini terena. Njih trojica dosta teško funkcioniraju jer su slični tipovi igrača. Kovačić je puno bolje igrao kad je bio ili s Brozovićem ili s Modrićem. Hrvatska je pobjeđivala i u takvom sastavu. Treba onda neke druge stvari posložiti da bi momčad bila u ravnoteži", objasnio je Bjelica.

Bjelica je odgovorio na pitanje vidi li se jednog dana kao izbornik Hrvatske. "Nakon 15 godina trenerske karijere moram biti spreman. Prošao sam sve i svašta. Međutim, fokusiran sam trenutno na klupski nogomet. Hoće li jednog dana doći poziv za vođenje reprezentacije? To će vrijeme pokazati. Meni bi, kao i svakom hrvatskom treneru, to bila velika čast", rekao je Bjelica.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 21:47