StoryEditor
Cain Velasquez

Bivši UFC prvak izlazi iz zatvora. Pucao je na pedofila koji mu je zlostavljao dijete

Piše desk  /  09.11.2022., 10:20h

Cain Velasquez, bivši UFC-ov prvak teške kategorije, u ožujku je uhićen zbog pokušaja ubojstva. Velasquez je pucao iz vatrenog oružja prema Harryju Goularteu, osobi koja je navodno zlostavljala jednog mlađeg člana Velasquezove obitelji. Nije pogodio Goulartea, ali jest suputnika iz njegovog automobila.

Nakon osam mjeseci izašao je na slobodu. Na posljednjem suđenju sudac mu je odredio jamčevinu od milijun dolara i sada će se Velasquez vratiti doma. Pedofil Harry Goularte mu je seksualno zlostavljao dijete i nakon toga je Velasquez odlučio sam istjerati pravdu. Velasquezov odvjetnik je naglasio kako postoji šansa da bude osuđen za pokušaj ubojstva, a sljedeće saslušanje je 21. studenog.

Mora nositi GPS narukvicu i ne smije iz kuće

"Gospodine Velasquez, ne bih Vas pustio da nisam siguran da danas, osam mjeseci kasnije, niste opasnost za Harryja Goulartea, Patriciu Goularte, Paula Bendera ili za javnost. Ali ako ste posvećeni kao muž i otac, siguran sam da nećete ugroziti da budete razdvojeni od svog sina, kćeri ili vaše obitelji. Nadam se da mi nećete dokazati suprotno", rekao je sudac Bocanegra.

Velasquez će sada platiti milijun dolara i nositi GPS narukvicu zbog koje neće smjeti izaći iz kuće. Ne smije se približiti na 300 metara spomenutom pedofilu, a sve oružje mu je oduzeto.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 19:44