StoryEditor
adil rami

Bivši svjetski prvak poslao poruku Martinezu i Argentincima: "Mbappe ih je toliko istraumatizirao da više slave pobjedu protiv Francuske nego titulu"

Piše desk  /  22.12.2022., 10:30h

Golman Argentine Emiliano Martinez dobio je nagradu za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva u Katru. Mnogi su mišljenja da on tu nagradu nije trebao dobiti jer nije statistički bio najbolji golman, ali i zbog svog ponašanja.

Naime, prvo je dobitak nagrade za najboljeg golmana na bezobrazan i nepriličan način stavljajući je na svoje međunožje, a zatim je u nekoliko navrata vrijeđao Francuza Kyliana Mbappea iako mu je on u finalu zabio čak četiri puta.

Martinez je prvo prekinuo slavlje u svlačionici Argentine kako bi sa suigračima održao "minutu šutnje" za Mbappea, ali ni to mu nije bilo dovoljno pa je na slavljeničkoj paradi u Buenos Airesu snimljen kako u ruci drži lutku koja ima lice tužnog Mbappea. 

Dok navijači i simpatizeri Argentine ovo odobravaju jer su oni sada Svjetski prvaci i ovako samo slave pobjedu, čini se malo neukusno okomiti se na igrača koji je bio najbolji strijelac prvenstva i zbog kojeg je Martinez četiri puta vadio loptu iz mreže.

S tim se slaže i Svjetski prvak s Francuskom iz 2018., Adil Rami. On je s dvije poruke na Instagramu odlučio javno reći što misli o Martinezu i njegovom "slavlju".

"Najveće go*no u svijetu nogometa! Čovjek kojeg najviše mrze, kur*** sin", napisao je Rami uz fotografiju Martineza koju je podijelio na svom Instagram Storyju.

Malo kasnije imao je Rami još jednu objavu:

"Mbappé ih je toliko istraumatizirao da su slavili pobjedu protiv naše reprezentacije više nego osvajanje Svjetskog prvenstva".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:47