StoryEditor
Antonio Rukavina

Bivši srpski reprezentativac: "Svi žele utakmicu s Hrvatskom da vidimo tko je bolji, ali ja to nikada ne bih želio"

Piše desk  /  04.01.2023., 09:16h

Bivši srpski reprezentativac i desni bek Antonio Rukavina je podijelio svoje mišljenje o Hrvatskoj te zašto se Srbija ne može uspoređivati s Vatrenima.

"Kontinuitet je jako bitan, pogotovo na velikim turnirima. Imamo igrače iz velikih klubova i Lige prvaka, ali sve to je klupski nogomet. Na reprezentativnom fali nam to iskustvo. Da je ostala stara Jugoslavija napravili bismo tri kvalitetne reprezentacije. Uvijek ta neka uspoređivanja. Nema potrebe za tim, posebno s Hrvatima jer imaju dvije medalje s prethodna dva Mundijala", rekao je Rukavina za Sportal

Dodao je kako bi Srbija trebala vidjeti hrvatski model rada u zadnjih desetak godina. 

"Ne kažem da nešto puno drugačije rade od nas, ali kod njih ima igrača iz domaćeg prvenstva, a Dinamo desetljećima prodaje igrače za ozbiljan novac. Postoji taj model", kaže. 

Rekao je kako svi žele utakmicu Srbije i Hrvatske da vidimo tko je bolji. 

"A opet, to je opet nešto kao protiv Švicarske. Nikada to ne bih volio, ni kao igrač nisam želio, da se to dogodi, a bilo je kod pokojnog Siniše Mihajlovića. Svi znamo kako smo tada prošli, već tada su pokazivali da su mnogo, mnogo ozbiljniji od nas i poslije toliko godina su napravili dva velika uspjeha. Ne bih nas uspoređivao s naših okruženjem, već da se usmjerimo da budemo što bolji i gledamo samo sebe", komentirao je Rukavina.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 23:54