StoryEditor
demantirali ga

Bivši srpski izbornik se obrukao: Čilić je poluraspadnut, Hrvati su smiješni, razmontirat ćemo ih...

Piše Desk  /  04.12.2021., 11:46h
- Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće.

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije Bogdan Obradović pošteno se obrukao u najavi susreta Hrvatske i Srbije u polufinalu u Madridu, piše Večernji.hr.

Obradović je bio uvjeren da će njegova reprezentacija to lako dobiti, no naši su tenisači sinoć slavili s 2:1 i izborili finale. Stoga je zgodno podsjetiti što je Obradović govorio uoči jučerašnjeg meča.

- Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smiješni. Gdje su oni uopće, tamo negdje poslije 200 i nekog mjesta na ATP rang-listi.

Dobivamo mi ovo, a onda osvajamo "salataru" u nedjelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Davis Cup, vidjet ćete - govorio je Obradović za srpske medije. Obradović je bio uvjeren da će Srbi nakon mečeva u pojedinačnoj konkurenciji voditi 2:0 i da susret parova neće biti bitan.

- Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio meč parova u kojem su Hrvati vrlo jaki. Zato sam uvjeren da ćemo sve riješiti poslije mečeva pojedinačne konkurencije, a, osim nedodirljivog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića.

Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se parovi, ako ne počne prije 20 sati, i neće igrati.

Razmontirali smo Hrvate dva posljednja puta u Davis Cupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam uvjeren i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uvjeren da se kunem u majku da idemo u finale - govorio je Obradović.

Podsjećamo, Hrvatska je povela sa 1:0 nakon što je u prvom pojedinačnom dvoboju 279. igrač svijeta Borna Gojo svladao 33. tenisača svijeta Dušana Lajovića.

Zatim je Novak Đoković bio bolji od Marina Čilića, a pobjedu nad Srbijom donio nam je par Nikola Mektić i Mate Pavić koji je slavio protiv Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića.

Dnevnik.ba

25. siječanj 2022 08:10