StoryEditor
NAKON 10 GODINA BRAKA

Bivši realovac prevario ženu s najboljom prijateljicom, ona ih našla u krevetu: Sad se rastaju

Piše Desk  /  14.10.2021., 12:19h
Bivši nogometaš Reala Fernando Gago i bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko rastali su se nakon deset godina braka. Gago ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom s kojom je i ostao u vezi.

Umirovljeni argentinski nogometaš Fernando Gago (35) početkom listopada prevario je suprugu s njezinom 'najboljom' prijateljicom, prenose 24sata.hr.

Bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko (36) vraćala se kući iz popodnevne šetnje, dozivala je supruga koji se nije javljao nakon čega je otvorila vrata spavaće sobe i zatekla ga na djelu. 

Dulko nije previše odugovlačila te je zatražila razvod braka. Svi papiri bili su potpisani u roku od deset dana, a nevjerni Gago napustio je obiteljski dom. Prema pisanjima argentinskih medija, bivši nogometaš Real Madrida ostao je u vezi s njezinom najboljom prijateljicom Veronicom dok je bivša tenisačica prekinula svaki kontakt s njom. 

Par se upoznao prije 12 godina u Madridu na teniskom turniru, u bračne vode uplovili su dvije godine kasnije te imaju troje djece koja sada žive s njom u Nordelti, luksuznom naselju u predgrađu Buenos Airesa.

Gisela je bila 26. na WTA ljestvici u singlu te je osvojila četiri naslova, a posebno je briljirala u parovima gdje je bila prva na listi te osvojila čak 17 titula. No, zbog obiteljskog života odlučila je žrtvovati karijeru pa je zaključila priču s tenisom. 

Gago je pak od 2007. do 2012. godine igrao za Real Madrid, a uz to je bio član Valencije, Rome, Boce Juniors gdje je proveo osam godina, a karijeru je prošle godine završio u Velez Sarsfieldu. Za argentinsku reprezentaciju skupio je 61 nastup te je osvojio srebro na SP-u 2014. godine u Brazilu.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 01:58