StoryEditor
hrvatski trener

Bivši Marseilleov trener hvali Tudora: "Dugo nisam vidio ovakvo nešto"

Piše desk  /  17.01.2023., 08:44h

Marseille Igora Tudora je prošlog vikenda s 3:1 protiv Lorienta došao do šeste pobjede u nizu i tako došao na samo dva boda zaostatka iza iznenađenja sezone i drugoplasiranog Lensa te pet iza aktualnog prvaka PSG-a. Bila je to šesta uzastopna pobjeda Marseillea u prvenstvu Francuske.

U svojoj debitantskoj sezoni u francuskom prvenstvu na klupi Olympiquea je u prvih 19 kola osvojio 42 i tako je pretekao legendarnog Argentinca Marcela Bielsu, prenosi Index.

"Dugo nisam vidio ovakav Marseille"

Tudorov rad posebno je nahvalio bivši Marseilleov trener Albert Emon: "Prošlo je puno vremena otkad sam zadnji put vidio ovakvu energiju u Marseilleu. To me tjera da kažem da ih čeka nešto lijepo. Samopouzdani su, fizički jaki, imaju dobru obranu i mnoga oružja koja nismo očekivali", rekao je za Le Provence pa nastavio:

"Odličan rad trenera Tudora"

"Dodajte tomu odličan rad trenera Tudora. On je nagrađen za svoj trud. Nadam se svijetloj budućnosti, oni si ne smiju postavljati granice. S Bielsom smo bili na vrhu nekoliko dana prije kraja sezone, s Geretsom smo mislili da nam je titula obećana, a onda smo se razočarali. Uglavnom, znamo povijest kluba, ali ako Marseille ovako nastavi, može stići jako daleko."

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
19. travanj 2024 13:29