StoryEditor
neprimjereno

Bivši igrač Reala poludio na navijače koji su ga izviždali: Ku*vini sinovi, nezahvalna go*na...

Piše Desk  /  30.01.2022., 10:13h
Bivši nogometaš Real Madrida i Bayerna te nominalno najveća kolumbijska zvijezda je ‘poludio‘ zbog ponašanja navijača nakon poraza od Perua. Bila im je to šesta uzastopna utakmica bez pobjede.

Kolumbijska nogometna reprezentacija u petak je kod kuće izgubila od Perua s 1-0 i tako ugrozila šanse za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru sljedeće godine.

Kako su to primili navijači? Nikako. Svoje su reprezentativce Kolumbijci ispratili glasnim zvižducima i vrijeđanjem na što su se pojedini igrači itekako uvrijedili, pogotovo James Rodriguez (30). 

Bivši nogometaš Real Madrida i Bayerna te nominalno najveća kolumbijska zvijezda,  čija je karijera, doduše, posljednjih godina u strmoglavom padu, nakon utakmice je 'poludio' zbog ponašanja navijača.

- Sad će nam zviždati? Ku*vini sinovi, nezahvalna go*na - galamio je James, koji očito nije primijetio mnoštvo kamera i mikrofona ili ga jednostavno nije bilo briga.

Snimku pogledajte OVDJE.

Ipak, kasnije je na društvenim mrežama poslao navijačima poruku da se neće predati.

- Nikada se nisam predao niti ću. Vjerujem suigračima i borit ćemo se do kraja. Uvijek dajemo dušu Kolumbiji.

Do kraja kvalifikacija preostala su još tri kola, a poraz od Perua posebno je zabolio Kolumbijce jer dolazi od izravnog konkurenta za naslov. U Katar izravno putuju četiri najbolje južnoameričke reprezentacije, dok će 5. ići u dodatne kvalifikacije. Kolumbija trenutačno drži 6. mjesto sa 17 bodova, dva manje od Urugvaja, tri od Perua te sedam od Ekvadora. Brazil i Argentina već su osigurali nastup na Mundijalu. Do kraja kvalifikacija Kolumbija mora još obaviti gostovanja u Argentini i Venezueli, a između tih utakmica, ugostit će Boliviju, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 22:08