StoryEditor
Hamann o krami

Bivši igrač Liverpoola nahvalio vatrenog: "Vidi se da je naučio igrati na ulici"

Piše desk  /  30.11.2022., 07:51h

"Ako gledamo od 2015. do danas, drugi igrač s najviše golova u Bundesligi nakon Roberta Lewandowskog...", kazao je Dietmar Hamann o Kramariću

Hrvatski nogometaši došli su u nedjelju do prve pobjede na Svjetskom prvenstvu u Kataru svladavši Kanadu s uvjerljivih 4-1 (2-1) na stadionu Khalifa International u Dohi, a utakmicu je u studiju RTÉ Sporta analizirao umirovljeni njemački reprezentativac Dietmar Hamann koji nije prestajao s hvaljenjem Vatrenih:

‘‘Luka Modrić ima 37 godina, ali ne može krivo dodati loptu. Pruža jednako dobre nastupe godinama i donosi stabilnost u ovoj momčadi. Svoju su klasu protiv Kanade pokazali Mateo Kovačić i Marcelo Brozović koji zajedno s Modrićem čine jedan od najsnažnijih veznih redova na svijetu", kaže i nastavlja:

"Za razliku od prve utakmice protiv Belgije, gdje su bili bolji, ovdje ih je Hrvatska nadigrala. Hrvati su majstori zadržavanja lopte i jedna od najjačih momčadi na turniru u tom pogledu. Koja god da ih reprezentacija pokuša stjerati u kut, oni će imati rješenje, a tu je njihova snaga, znaju kako se izvući iz pritiska", nastavio je Hamann, koji je se za kraj osvrnuo na izvedbu 31-godišnjeg Andreja Kramarića, koji je proglašen igračem utakmice, a zabio je i dva pogotka:

"On je ubojit napadač, pravi killer ispred gola, koji je, ako gledamo od 2015. do danas, drugi igrač s najviše golova u Bundesligi nakon Roberta Lewandowskog. Vidi se da je naučio igrati nogomet na ulici, ima prirodni talent i zna točno gdje će poslati loptu", hvalio je Andreja, gospodin Hamann, pa nastavio:

"To je pokazao i kod prvog pogotka kad je utrčao u prazan prostor i onda, bez podizanja glave, plasirao loptu uz stativu i golman tu nije ništa mogao učiniti.Što se završnice tiče, mislim da je jedan od najboljih napadača", zaključio je Hamann.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:44