StoryEditor
druga strana priče

Bivšeg igrača Slobode su pretukli suigrači? “Jedan ga je držao, drugi tukao”

Piše desk  /  27.10.2022., 22:23h

Češki mediji u utorak su objavili detalje incidenta koji se brzo proširio regijom. Česi tvrde da je srpski nogometaš Bojan Đorđić izvadio nož i krenuo na trenera golmana.

Međutim izgleda da to baš i nije istina, pojavila se i druga strana priče. Navodno je nogometaš uzeo nož kako bi se obranio od daljnjeg napada.

Menadžer nogometaša češkog drugoligaša Varnsdorfa, Ilija Majstorović, tvrdi da su Đorđića prebili vlastiti suigrači, prenosi Dnevnik.hr.

“Doveo sam Bojana u Češku prije osam godina. Uvijek je bio dobar dečko i vjeran. Brojni igrači, čim im se učini da mogu proći bolje, odu kod drugih, ali s njim sam svih ovih godina, imao sam odličnu suradnju”, rekao je Majstorović za Kurir pa dodao:

”Bojan je bio ozlijeđen, bilo je upitno hoće li moći igrati iduću utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, pitao ga je hoće li moći igrati. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni suigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao. Završio je s teškim ozljedama glave. Na kraju je morao dati izjavu u policiji”, navodi Majstorović.

“Policija je tu napravila grešku, morali su ga poslati u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav”, objašnjava menadžer nogometaša Varnsdorfa.

“Bijesan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako cijeli pun ozljeda i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gdje je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Bile su to teške povrede glave, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju”, kaže Ilija Majstorović.

Đorđić je ove sezone jedan od najboljih nogometaša češkog tima. Na devet mečeva postigao je šest golova, a tome je dodao i dvije asistencije.

U karijeri je nastupao za Modriču, Leotar, Slogu Doboj, Amater, Mladost DS, Slavonac, Taborsko, Slovan i Opavu.

Za Slobodu je pod palicom Mladena Žižovića odigrao šest mečeva i upisao jednu asistenciju.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:20