StoryEditor
ŽESTOKA SVAĐA

Bivšeg igrača Reala pregazila djevojka? Pojavio se i video

Piše Desk  /  13.10.2021., 13:34h
Jesé se, prema navodima španjolskih medija, posvađao s djevojkom Aurah Ruiz nakon koncerta u Gran Canaria Areni, a ona mu je autom navodno pregazila nogu. Upitan je za utakmicu s Tenerifeom.

Bivši španjolski mladi reprezentativac Jesé (28) daleko je od prave forme. Nekoć je bio veliki talent, nastupao za madridski Real i PSG, ali danas je u drugom razredu španjolskog nogometa i nastupa za Las Palmas.

Život su mu obilježili brojni skandali izvan nogometa i možda baš zato nije napravio grandiozniju karijeru. Španjolski Canarias 7 javlja da je Jesé ozlijedio nogu na nesvakidašnji način. Naime, djevojka Aurah Ruiz navodno mu je nogu pregazila automobilom.

Par je bio na koncertu u Gran Canaria Areni pa se posvađao, a Jesé je izvukao deblji kraj. Na videu koji je objavila španjolska Marca, vidi se kako nogometaš ne može stati na nogu te da mu pomaže društvo. 

Marca javlja i da ipak nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi te da bi Jesé trebao biti spreman za derbi protiv Tenerifea. Ove sezone odigrao je devet utakmica, zabio tri gola i još četiri puta asistirao.

Otkako je prešao u Las Palmas, u otočkim medijima uglavnom se govori o njegovom obiteljskom statusu. Bivši realovac ima dvoje djece s Melody Santanom, dvoje s Janirom Barm koja je bila njegova djevojka do prije nekoliko mjeseci, te jedno sa spomenutom Ruiz.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:11