StoryEditor
fotka s novinarima

Bivša predsjednica u Kataru, otkrila je što očekuje od utakmice

Piše desk  /  27.11.2022., 14:23h

Naši sigurno mogu bolje nego u prvoj utakmici. Ja sam uvijek nervozna pred sportske nastupe, čak i kad sam uvjerena u pobjedu", rekla je

Izabranici Zlatka Dalića od 17 sati igraju dvoboj drugog kola skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon remija s Marokom, u utakmici protiv Kanade se očekuje prva pobjeda, a Vatrene će na tribinama bodriti oko 2000 hrvatskih navijača.

Među navijačima će biti i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja se i na prošlom Svjetskom prvenstvu, onom u Rusiji 2018., proslavila zbog navijačkih prizora.

Reporter RTL-a Marko Vargek objavio je fotografiju s bivšom predsjednicom u Kataru i svima obznanio kako je glavna "navijačica" stigla u Katar. Kolinda je već sređena, obučena u hrvatski dres i spremna za utakmicu.

"Sinoć sam došla u Dohu, prilično umorna, ali sad se moram spremiti za večerašnju utakmicu. Nemam neke posebne osjećaje vezane uz utakmicu. Mislim da će susret biti prilično nervozan. Naši sigurno mogu bolje nego u prvoj utakmici. Ja sam uvijek nervozna pred sportske nastupe, čak i kad sam uvjerena u pobjedu", rekla je Kolinda za Večernji list.

Na pitanje o tome što misli o Kataru kao organizatoru, odgovorila je: "Ovo je, prije svega, sportski događaj. Predsjednica sam za izbore novih domaćina olimpijskih igara, a Katar se kvalificirao za jedno domaćinstvo, pa to ne mogu komentirati".

Otkrila je da ostaje u Kataru do 2. prosinca zbog obaveza u Europi, "ali ću se vraćati po potrebi kad naši prođu dalje, a svakako dolazim na polufinale i finale".

"Iako sam došla na poziv katarske države, ovdje sam privatno, troškovi su privatni, ali odradit ću neke poslove za MOO. Kao bivša predsjednica imam obvezu razgovarati i s domaćinima. Sjedit ću u loži jer je prva utakmica, a sljedeću utakmicu sjedit ću s navijačima", kazala je bivša predsjednica.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:43