StoryEditor
Andrea Petković

Bivša njemačka tenisačica: "Ivanišević je najveći Đokovićev protivnik. Zato on urla na njega"

Piše desk  /  31.01.2023., 09:45h

Novak Đoković je u nedjelju pobjedom nad Stefanosom Tsitsipasom rekordni deseti put osvojio Australian Open te se po broju naslova na Grand Slamovima (22) izjednačio s do sada jedinim rekorderom Rafaelom Nadalom.

Srpski tenisač se nekoliko puta derao na svog trenera Gorana Ivaniševića, a o tom odnosu pisala je nekadašnja njemačka tenisača Andrea Petković.

"Ponekad mi se čini da je njegov najveći protivnik Goran. Što vi mislite?" pitala je na Twitteru, a svoj je stav dodatno pojasnila: "Često se čini da on želi neku reakciju iz trenerskog boksa. Čuli smo ga kako kaže "ustani" ili "zašto mi ništa ne govoriš?" 

"Novak nešto očekuje. Ponekad bude i sarkastičan pa kaže Goranu kako mu je rekao da zatvori backhand na servisu, a onda protivnik servira na forehand. Imam osjećaj kako Novak želi stvoriti napetost kako bi se oslobodio pritiska. U jednom trenutku on kaže "Dobro si to rekao, Gorane", a odmah zatim pita "Što želiš od mene?" Izgleda kako Novak treba takvu energiju i napetost", smatra Petković, nekada deveta tenisačica svijeta i osvajačica sedam WTA turnira.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:06