StoryEditor
napadač zrinjskog

Bilbija napušta Zrinjski pred kraj prijelaznog roka?

Piše desk  /  16.02.2024., 12:21h

Najbolji napadač Premijer lige Nemanja Bilbija mogao bi pred kraj prelaznog roka napustiti Zrinjski, s obzirom da je ruski Rostov zainteresiran za njegove usluge, saznaje MeridianSportBH.

Bilbija je već nekoliko sezona lider Zrinjskog. S Plemićima je osvojio pet titula prvaka Bosne i Hercegovine, jedan Kup, te je izborio nastup u grupnoj fazi Lige konferencija. Postao je i najbolji strijelac u povijesti Premijer lige.

Iskusni napadač i ove sezone igra odlično. Na 18 utakmica Premijer lige do sada postigao je 15 golova i dodao pet asistencija. Dao je jedan gol u grupnoj fazi Konferencijske i četiri gola tijekom kvalifikacija u Europi.

Iako ima punih 33 godine, iskusnog napadača bi i dalje mnogi klubovi van granica Bosne i Hercegovine rado vidjeli u svom timu. Zrinjski je do sada odolijevao ponudama za njega, a sada je stigla najnovija.

Kako saznaje MeridianSportBH, Rostov je zainteresiran da u svoje redove dovede Bilbiju. Rostov je trenutno desetoplasirani tim ruske Superlige.

Bilbija je i prije Rostova imao ponudu iz Saudijske Arabije, koju je u dogovoru s upravom kluba odbio, navodi MeridianSportBH.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 23:54