StoryEditor
navijači bih

BHFanaticosi traže ostavku Peteva, prozvali i čelnike Saveza: "Tko je sljedeći!?"

Piše desk  /  13.04.2022., 21:18h
Najvatrenija navijačka grupa svih reprezentacija Bosne i Hercegovine BHFanaticosi odlučili su javno prozvati izbornika Zmajeva Ivayla Peteva, ali i čelnike Nogometnog saveza BiH na čelu s predsjednikom Vicom Zeljkovićem.

Očito je navijačima dosta loših rezultata koje Petev ima u posljednjih gotovo godinu i po pa su mu poručili da napusti klupu reprezentacije BiH.

"Petev: Sudite mi po rezultatima. Odlazi", piše na montaži fotografije u kojoj su podsjetili na sada već poznatu krilaticu bh. izbornika koju je izrekao tijekom predstavljanja.

Međutim, tu se Fanaticosi nisu zaustavili. Podijelili su i fotografiju svih čelnika Nogometnog saveza uz poruku: "Tko je sljedeći?"

Na fotografiji su se našli predsjednik Zeljković i članovi Upravnog odbora, ali i glavni tajnik Adnan Džemidžić te legenda bh. nogometa i aktualni savjetnik prvog čovjeka Saveza Zvjezdan Misimović.

Objava Fanaticosa izazvala je odobravajuću reakciju javnost, a hoće li nakon nje biti nekih konkretnijih poteza i koraka, ostaje nam da vidimo.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:19