StoryEditor
monza

Berlusconi igračima obećao autobus prostitutki ako pobijede Juve: "Dobio sam 100 poziva u kojima se tražilo da održim svoju riječ"

Piše desk  /  30.01.2023., 10:27h

Silvio Berlusconi (86), vlasnik talijanskog prvoligaša Monze, na božićnoj večeri kluba dao je kontroverzno obećanje igračima. Uzeo je mikrofon i rekao: "Pronašli smo dobrog, prijateljski raspoloženog trenera sposobnog motivirati naše dečke. Igračima sam dao dodatnu motivaciju rekavši da ću im, pobijedimo li Milan, Juventus ili jedan od većih klubova, poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu." Monza je u nedjelju pobijedila Juventus 2:0.

Golovima Patricka Ciurria i Danyja Mote iz prvog dijela Monza je i preskočila Juventus na ljestvici kluba Serie A. Sada je 11. s 25 bodova, odnosno dva više od 12. Juventusa koji je ranije ove godine kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog financijskih malverzacija.

Dobio više od 100 telefonskih poziva

Berlusconija su podsjetili na obećanje koje je dao krajem prošle godine. Potvrdio je to sam u razgovoru za La Repubblicu, priznavši da se autobus s prostitutkama spomenuo i to ne samo jednom. "Dobio sam već 100 telefonskih poziva u kojima me se tražilo da održim svoju riječ", rekao je.

U tom smjeru išla je objava administratora društvenih mreža u klubu, odnosno tako barem talijanski izvori tumače fotografiju koja je objavljena na Twitteru.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
23. travanj 2024 18:43